Om oss

Voice Integrate är ett privatägt företag som grundades i slutet av 2008. Vårt företag har sitt huvudkontor i Kista, SiliconValley och IT navet i Sverige.


Vårt mål är att erbjuda de mindre företagen motsvarande de exklusiva och dyra kommunikationstjänster som större företag och organisationer åtnjuter.


Då motsvarande kommunikationstjänster vanligtvis betingar ett högt pris har de mindre företagen tvingats vänta in den tekniska utvecklingen för att kunna erhålla samma fördelar men nu baserade på en modern IP-teknologi.


Våra anpassade tjänster erbjuds till slutanvändare via våra engagerade partners och återförsäljare, vilka med fördel kan utnyttja vårt kompletta sortiment utav högteknologiska kommunikationstjänster, tillsammans med homogent integrerade verktyg.


Våra erbjudanden består bl.a. av en palett av färdiga tjänster, men med möjlighet till anpassning för egen profilering. I tjänstepaletten ingår säkerhet, provisionering, telefoni, faktureringsunderlag, redundant IP och Telefoninätverk samt flera andra funtioner och moduler.


GPS
WGS84: N 59° 24.1003', E 17° 56.7833'
Decimal: 59.4017, 17.9464